Hlavní stránkaBoční panel
3.2.2014 - 22:35 | Mitea - Timea | |
Tieto videá som si pozicala...stojí za to si to vypocut..Som velmi zvedavá na názory a budem sa tesit ![]() Diel 1. http://youtu.be/mXFp2GIl4qc Diel 2. http://www.youtube.com/watch?v=C6yrcGGufSs&feature=youtu.be |
Řazení příspěvků: | |
Čas: Hodnocení: | Zrušit všechny filtry |
![]() ![]() | 4.2.2014 - 18:37 | | | ||
Tulinka | ||||
Milka ak som spravne pochopila tak tu ide naozaj pre vyssie dobro.Duse vlastne pomahaju a su velmi dolezite pre vyvoj ale aj pre vesmir.Kto sa posuva cim vyssie tak aj osvieteni posuvaju sa do vyssej dimenzii az k bohu.Cim su energie jasnejsie a ziarivejsie tak aj ta dusa sa posuva k bohu.Tam hovoril o postupe dimenzii a to je aj o vesmire a svetelnych bytostiach.Preto sme jedno. |
![]() ![]() | 4.2.2014 - 18:47 | | | ||
Háňa | ||||
Chtěla jsem si to poslechnout, ale vydržela minutu ... já tu robotku prostě nedám ![]() |
![]() ![]() | 4.2.2014 - 19:00 | | | ||
Tulinka | ||||
preto tvorime vsetci jedno az ked vsetci dosiahneme stupen vyvoja az k bohu tak opet vytvorime celok,jedno a to je boh.Teraz vsetci tvorime urcitu cast boha a ked vsetkymi dimenziami prejdeme a to aj plati o nanebovzatych majstrov aj anjelov aj archanielov oni sa posunu este blizsie k bohu.To je navrat domov,zatial vsetci aj ked odidu tak len docasny domov apreto sa opet vraciame,ked dojdeme vsetkym tak vtedy je navrat domov k bohu k celku.Preto nikto nie je viac ani menej,lebo vsetci musime prejst a vytvorit ten celok.Ked budeme takto vnimat tak budeme este viac pomahat dusiam sa posuvat.On tam hovoril o vesmiru a dusiam ale jednoducha az ked posledna dusa nedosiahne osvietenie tak sa preto stale budeme vraciat.Len teraz je to zryychlene a vela pomoci sa nam dostava. |
![]() ![]() | 4.2.2014 - 19:02 | | | ||
Tulinka » Háňa | ||||
Hanicka ona vidno,ze tomu nerozumie a preto to tak hovori ako robot.Tiez som mala s tym problem |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |